Општина Центар со иницијатива за измена на Законот за градежно земјиште: Наместо со 30% сопственост, со 70% да може да се дооформува земјиште

Активности, Совет|

На вчерашната 12-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар со иницијатива за измена на Законот за градежно земјиште: Наместо со 30% сопственост, со 70% да може да се дооформува земјиште

Дневен ред за 12-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 12-та седница на Совет, закажана за 14.7.2022... Повеќе → Дневен ред за 12-та седница на Совет

Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 9-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Активности, Совет|

Паркинзи за велосипеди кај сите нови станбени, деловни и... Повеќе → Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Повисоки плати на вработените и нова комунална дејност во ЈП „ПОЦ“ – заврши седмата седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Со 13 гласа за, советниците од Советот на Општина Центар... Повеќе → Повисоки плати на вработените и нова комунална дејност во ЈП „ПОЦ“ – заврши седмата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 7-ма седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 7. седница на Совет на Општина Центар, закажана... Повеќе → Дневен ред за 7-ма седница на Совет

Дневен ред за 6-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 6-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 6-та седница на Совет

Close Search Window