Герасимовски: Почнуваме реконструкција на 14 улици, три нови детски игралишта и обнова на останатите и нова градинка во населба Пролет

Прес|

Реконструкција на 14 улици, изградба на три нови детски... Повеќе → Герасимовски: Почнуваме реконструкција на 14 улици, три нови детски игралишта и обнова на останатите и нова градинка во населба Пролет

Дневен ред за 5-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 5-та седница на Совет, закажана за 31.1.2022, со... Повеќе → Дневен ред за 5-та седница на Совет

Герасимовски: Со наградата „Феникс“ ги поддржуваме центарци на нивниот пат кон успехот

Активности|

Со мала, пригодна церемонија и со почитување на сите мерки... Повеќе → Герасимовски: Со наградата „Феникс“ ги поддржуваме центарци на нивниот пат кон успехот

Герасимовски: Состојбата на Водно ја решаваме заедно со граѓаните

Активности|

На барање на градоначалникот на Општина Центар, Горан... Повеќе → Герасимовски: Состојбата на Водно ја решаваме заедно со граѓаните

Герасимовски: Решенијата за легализација значат сигурен дом за секој граѓанин

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Решенијата за легализација значат сигурен дом за секој граѓанин

Во текот на една недела санкционирани 165 возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 165 возила на територија на Општина Центар

Зимската служба на Општина Центар е на терен – досега фрлени 44 тони сол на улиците

Активности|

Зимската служба и службите за одржување на хигиената на... Повеќе → Зимската служба на Општина Центар е на терен – досега фрлени 44 тони сол на улиците

Герасимовски – Силвестри: Италијанскиот да се изучува во училиштата во Центар

Активности|

Соработката со Град Скопје и локалните општински прашања и... Повеќе → Герасимовски – Силвестри: Италијанскиот да се изучува во училиштата во Центар

Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар

Герасимовски: Моја обврска е да помагам на граѓаните – од утре Денис, самохран татко на две деца, започнува со работа во службите за одржување на хигиената

Активности|

Општина Центар е инклузивна и општествено-одговорна... Повеќе → Герасимовски: Моја обврска е да помагам на граѓаните – од утре Денис, самохран татко на две деца, започнува со работа во службите за одржување на хигиената

Close Search Window