Благодарност до нашите ученици кои се најголеми промотори на Општината и Државата

Активности|

Сергеј Малјановски Арнаудовски ученик во ООУ „Димитар... Повеќе → Благодарност до нашите ученици кои се најголеми промотори на Општината и Државата

Општина Центар домаќин на Управниот одбор на ЗЕЛС

Активности|

Денес градоначалникот Горан Герасимовски имаше... Повеќе → Општина Центар домаќин на Управниот одбор на ЗЕЛС

Честитки до нашите ученици од ООУ Кочо Рацин

Активности|

Ова е вистинска радост и наша гордост. Драги ученици, ви... Повеќе → Честитки до нашите ученици од ООУ Кочо Рацин

„Нож и виљушка на Eвропска чинија”

Активности|

Општина Центар ве кани на дружба и дегустација на храна и... Повеќе → „Нож и виљушка на Eвропска чинија”

Герасимовски: Паркинг услугите на ЈП ПОЦ достапни и за корисниците на операторот МТЕЛ

Активности|

Општина Центар ги известува корисниците на мобилниот... Повеќе → Герасимовски: Паркинг услугите на ЈП ПОЦ достапни и за корисниците на операторот МТЕЛ

Нашите млади активисти со предлози за почиста и позелена Општина Центар

Активности|

Одлична дискусија имаа младите од општината на тема „Млади... Повеќе → Нашите млади активисти со предлози за почиста и позелена Општина Центар

Парк на Франкофонија добива паметно осветлување

Активности, Енергија Центар|

Започна инсталирањето на Тип 3 паметните светилки во Паркот... Повеќе → Парк на Франкофонија добива паметно осветлување

Честит 24 Мај, Денот на светите браќа Кирил и Методиј!

Активности|

... Повеќе → Честит 24 Мај, Денот на светите браќа Кирил и Методиј!

Фондацијата „Славко Јаневски“ додели благодарница на Општина Центар за придонесот во културата

Култура|

Наградата „Роман на годината“ со својата 25 годишна... Повеќе → Фондацијата „Славко Јаневски“ додели благодарница на Општина Центар за придонесот во културата

Општина Центар ги награди најдобрите наставници и ученици, првенци на генерација

Активности, Образование|

Општина Центар додели награди и пофалници на 8 првенци на... Повеќе → Општина Центар ги награди најдобрите наставници и ученици, првенци на генерација

Close Search Window