Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Активности, Култура|

По примерот на големите светски градови, за прв пат во... Повеќе → Независната културна сцена за прв пат ќе добие свој дом во Општина Центар

Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Активности|

Секторот за урбанизам на Општина Центар, пред присутните... Повеќе → Одржана јавна презентација на ДУП-от Ц 04 – Дом на градежници

Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Активности|

Со натпреварување во пет дисциплини, кошарка, фудбал,... Повеќе → Отворени спортските училишни спортски игри „Лига Центар 2019“

Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Активности, Образование|

ООУ „Киро Глигоров“, заедно со Здружението на училишни... Повеќе → Директорите на основните училишта во регионот во посета на ООУ „Киро Глигоров“

Изминатата недела санкционирани 314 непрописно паркирани возила

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 314 непрописно паркирани возила

Соопштение за повторна јавна анкета и повторна јавна презентација за ДУП Градска четврт Ц04 – Дом на Градежници

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Соопштение за повторна јавна анкета и повторна јавна презентација за ДУП Градска четврт Ц04 – Дом на Градежници

Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денес... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ изврши увид во градежните активности во градинката „Пепелашка“

Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена, санкционирани 326 непрописно паркирани возила

Одржана 35-тата седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, вчера ја одржа редовната 35-та... Повеќе → Одржана 35-тата седница на Советот на Општина Центар

По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Активности, Спорт и млади|

Општина Центар продолжува со реконструкција на старите и... Повеќе → По повеќе од 30 години, Општина Центар ги реконструираше игралиштата во ООУ Кочо Рацин

Close Search Window