Општина Центар со протокол за безбеден прием на првачиња за учебната 2020/2021

Активности|

Согласно препораките од Комисијата за заразни болести и... Повеќе → Општина Центар со протокол за безбеден прием на првачиња за учебната 2020/2021

Општина Центар подели 1000 пакети храна за време на кризата со КОВИД 19

Активности|

Општина Центар во соработка со здруженијата „Хуманост“ и... Повеќе → Општина Центар подели 1000 пакети храна за време на кризата со КОВИД 19

Дневен ред за 47-ма седница на Совет

Активности|

Дневен ред за 47-ма седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 47-ма седница на Совет

Во текот на една недела санкционирани 104 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 104 непрописно паркирани возила

Градоначалникот Саша Богдановиќ подели 200 топли оброци

Активности|

По повод големиот муслимански празник Рамазан Бајрам,... Повеќе → Градоначалникот Саша Богдановиќ подели 200 топли оброци

Ќе се дезинфицираат 1955 душеци во центарските градинки

Активности|

Денеска, во матичниот објект на ЈУДГ ОЦ “13 Ноември“,... Повеќе → Ќе се дезинфицираат 1955 душеци во центарските градинки

Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Uncategorized|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност

Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Активности|

За поздрава животна средина и помал сообраќаен метеж –... Повеќе → Oпштина Центар : Цел Центар на точак, Е-велосипед и Е-тротинет

Изгласан новиот претседател на Советот на Општина Центар

Совет|

ИЗГЛАСАН НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР... Повеќе → Изгласан новиот претседател на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 46-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Close Search Window