На 61-вата седница на Советот усвоени одлуките за начинот на поставување на урбана опрема во Општина Центар

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар, на последната 61-ва седница ги... Повеќе → На 61-вата седница на Советот усвоени одлуките за начинот на поставување на урбана опрема во Општина Центар

Дневен ред за 61-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 61-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 61-ва седница на Совет

Спомен обележјето на Горан Стефановски го започнува своето патување за Скопје

Активности, Култура|

Во чест на починатиот писател, режисер, сценарист,... Повеќе → Спомен обележјето на Горан Стефановски го започнува своето патување за Скопје

Измината недела санкционирани 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Измината недела санкционирани 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Литературен конкурс за учениците од Центар

Образование|

По повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик – 21 февруари,... Повеќе → Литературен конкурс за учениците од Центар

Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет, Спорт и млади|

Старото „Матично“ во Центар добива нова младост. На... Повеќе → Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Санкционирани се 198 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани се 198 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање сезонски работници

Расчистени улиците во Општина Центар, активностите продолжуваат и во вечерните часови

Активности|

Општина Центар, општинската зимска служба и работниците... Повеќе → Расчистени улиците во Општина Центар, активностите продолжуваат и во вечерните часови

Зимската служба на терен, граѓаните да пријавуваат снежни наноси

Активности|

Зимската служба на Општина Центар од утринава е на терен и... Повеќе → Зимската служба на терен, граѓаните да пријавуваат снежни наноси

Close Search Window