Дневен ред за 28. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 28. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 28. седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Комплетна реконструкција на сите занимални го градинката „13 Ноември“

Активности|

Сите осум занимални во градинката „13 Ноември“ објект Парк,... Повеќе → Герасимовски: Комплетна реконструкција на сите занимални го градинката „13 Ноември“

Герасимовски: Кампањата на „BeActive“ не потсетува дека физичката активност не треба да ја занемаруваме

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски беше... Повеќе → Герасимовски: Кампањата на „BeActive“ не потсетува дека физичката активност не треба да ја занемаруваме

Герасимовски: Со „Маалски фестивал“ градиме традиција на различни културни вредност

Култура|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Со „Маалски фестивал“ градиме традиција на различни културни вредност

Герасимовски: Откажете ги плановите за викендов, ни следи „Маалски фестивал“ во Центар

Култура|

Со детска работилница, креативно пишување, цртање и... Повеќе → Герасимовски: Откажете ги плановите за викендов, ни следи „Маалски фестивал“ во Центар

Герасимовски на средба со родителите од Дебар Маало кои алармираа за насилно однесување во општината

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски на средба со родителите од Дебар Маало кои алармираа за насилно однесување во општината

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науки, техника и посебни вештини од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на науки, техника и посебни вештини од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на територијата на Општина Центар-Скопје за учебната 2023/2024 година

Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар во учебната 2023/2024 година

Герасимовски: 110 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Образование|

110 решенија на барателите за остварување на правото за... Повеќе → Герасимовски: 110 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Close Search Window