Шестотини првачиња во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Општина Центар ги отвори вратите за 600 првачиња што ќе... Повеќе → Шестотини првачиња во основните училишта во Општина Центар

За седум дена санкционирани се 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште зад Универзална сала

Активности, Спорт и млади|

Општина Центар започнува со реконструкција на уште едно... Повеќе → Општина Центар започна со реконструкција на детското игралиште зад Универзална сала

Продолжен рокот за ангажирање на реонски попишувачи за пописот до 25.8.

Uncategorized|

Државниот завод за статистика на РСМ го продолжи рокот за... Повеќе → Продолжен рокот за ангажирање на реонски попишувачи за пописот до 25.8.

Изминатата седмица санкционирани 174 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 174 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Продолжен рокот за аплицирање на Конкурсот за идејно решение за локалитетот Треска

Активности|

Општина Центар го продолжи рокот за аплицирање на... Повеќе → Продолжен рокот за аплицирање на Конкурсот за идејно решение за локалитетот Треска

Одржана 68-та седница на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Советниците од Советот на Општина Центар ја одржаа 68-та... Повеќе → Одржана 68-та седница на Советот на Општина Центар

Рокот за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори продолжен до 17.8.

Uncategorized|

Државниот завод за статистика на РСМ го продолжи рокот за... Повеќе → Рокот за ангажирање на реонски попишувачи и инструктори продолжен до 17.8.

Општина Центар со опомени до правните и физички лица за несовесно одложување на отпад

Активности|

Комуналните редари од Секторот за инспекциски работи на... Повеќе → Општина Центар со опомени до правните и физички лица за несовесно одложување на отпад

Close Search Window