Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Пресс|

Паушални и политикантски се барањата на носителот на... Повеќе → Реакција на соопштението на „Шанса за Центар“ поврзано со лап-топите, КК „Работнички“ и вработувањата

Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Пресс|

Очигледно за проектот „Скопје 2014“ кој освен урбанистички,... Повеќе → Богдановиќ: Ниту еден од претставниците на оваа власт не учествувал во реализацијата на проектот „Скопје 2014“

Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Пресс, Совет|

По добивањето на мислењето од Министерството за транспорт... Повеќе → Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Општина Центар: Остануваме посветени на заштитата на животната средина – отстранетите дрва ќе бидат заменети со нови и ќе се зачува целиот дрворед на „Орце Николов“

Пресс|

Општина Центар ја информира јавноста дека останува... Повеќе → Општина Центар: Остануваме посветени на заштитата на животната средина – отстранетите дрва ќе бидат заменети со нови и ќе се зачува целиот дрворед на „Орце Николов“

Утре започнува втората фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“ во Општина Центар

Активности, Пресс|

Утре, вторник (25.5.), Општина Центар ја започнува втората фаза... Повеќе → Утре започнува втората фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“ во Општина Центар

Реакција на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ на новинарски текст од 17.5.2021

Пресс|

Почитувани, Во однос на ставот на Комисијата за локална... Повеќе → Реакција на градоначалник на Општина Центар, Саша Богдановиќ на новинарски текст од 17.5.2021

Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Активности, Пресс|

ВМРО-ДПМНЕ и вчера, по којзнае кој пат, повторно излезе со... Повеќе → Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Активности, Култура, Образование, Пресс, Совет, Спот и млади|

Почнувајќи од денеска, секој жител на Општина Центар  ќе... Повеќе → Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

Пресс|

Реконструкцијата на улицата „11 Октомври” е новата... Повеќе → Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Пресс|

На денешната прес-конференција одржана во салата за... Повеќе → Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Close Search Window