Паркот на Франкофонија вчера пулсираше во ритамот на детските срца

Активности|

Возбудени и радосни, нашите најмали пееја, играа и се гушкаа... Повеќе → Паркот на Франкофонија вчера пулсираше во ритамот на детските срца

Театарска бајка на отворено во Парк Капиштец на која уживаа нашите најмили

Активности|

Децата вчера уживаа во уште една театарска бајка на... Повеќе → Театарска бајка на отворено во Парк Капиштец на која уживаа нашите најмили

Ова не смее да биде ликот на Центар, ова е неприфатливо!!!

Активности|

Парковите и игралиштата наместо да бидат места за... Повеќе → Ова не смее да биде ликот на Центар, ова е неприфатливо!!!

Одличен баскет со младите од КК Работнички како дел од проектот „На одмор сум, во Скопје сум“

Спорт и млади|

... Повеќе → Одличен баскет со младите од КК Работнички како дел од проектот „На одмор сум, во Скопје сум“

Цртавме, боевме, сложувавме и супер си поминавме со Стела и Сани

Активности|

... Повеќе → Цртавме, боевме, сложувавме и супер си поминавме со Стела и Сани

Вистинско доживување заедно со „Далматинко“

Активности|

„Далматинко“ беше вистинско театарско доживување.... Повеќе → Вистинско доживување заедно со „Далматинко“

Општина Центар распиша Конкурс за избор на идејно решение за нова општинската административна зграда

Конкурси|

Општина Центар објави анонимен конкурс за избор на идејно... Повеќе → Општина Центар распиша Конкурс за избор на идејно решение за нова општинската административна зграда

Искосен и исчистен Паркот на новинарите

Активности, Животна средина|

Денеска се чистеше и косеше во Парк на новинарите. Чиста... Повеќе → Искосен и исчистен Паркот на новинарите

Исчистена мини депонија во Кале

Активности, Животна средина|

Денеска се чистеше и освежуваше просторот околу Калето.... Повеќе → Исчистена мини депонија во Кале

СУПЕР ДРУЖЕЊЕ СО МЛАДИТЕ КОШАРКАРИ НА КК РАБОТНИЧКИ

Активности, Спорт и млади|

СУПЕР ДРУЖЕЊЕ СО МЛАДИТЕ КОШАРКАРИ НА КК РАБОТНИЧКИ Во... Повеќе → СУПЕР ДРУЖЕЊЕ СО МЛАДИТЕ КОШАРКАРИ НА КК РАБОТНИЧКИ

Close Search Window