Јавни Набавки

2020 2019 2018
ДокументДата на објаваПРЕЗЕМИ
Тендерска-документација-Тонери-21 27-09-2019 ПРЕЗЕМИ
Тендерска-документација-машински-инсталации-ООУ-Гоце-Делчев-20 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Бехатон-19 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Сервисирање-на-машини-косилки-18 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-санитарно-хигиенската-сосотјба-во-училишните-кујни-17 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-РЕВИЗИЈА-16 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Испитување-на-квалитет-на-воздух-вода-и-мерење-на-бучава-15 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-ВЕШТАЧЕЊЕ-14 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Лиценци-ПОП-13 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-ВЕШТАЧЕЊЕ-12 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Обезбедување-на-имот-и-лица-во-основните-училишта-11 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
АПВ-тендерска-10 27-09-2019 ПРЕЗЕМИ
Тендерска-документација-Обезбедување-часови-по-англиски-јазик-9 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-мултифункциски-уреди-8 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Сервисирање-на-возила-ПОП-7 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-машински-инсталации-ООУ-Гоце-Делчев-6 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-Авторска-агенција-5 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-Обезбедување-на-имот-и-лица-во-основните-училишта-4 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-документација-санитарно-хигиенска-состојба-во-училишните-кујни-3 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Тендерска-сервисирање-и-одржување-на-клима-уреди-2 27-09-2019 ПРЕЗЕМИПРЕГЛЕДАЈ
Close Search Window