Герасимовски: Лицата со оштетен слух добиваат бесплатно паркирање на сите паркинзи на ПОЦ

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски го... Повеќе → Герасимовски: Лицата со оштетен слух добиваат бесплатно паркирање на сите паркинзи на ПОЦ

Санкционирани 217 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 217 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Формирани општинските комисии – Советот на Општина Центар ја одржа втората седница

Совет|

Советот на Општина Центар вчера ја одржа втората седница,... Повеќе → Формирани општинските комисии – Советот на Општина Центар ја одржа втората седница

Герасимовски: Паркинг за велосипеди до секоја нова градба во Општина Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Паркинг за велосипеди до секоја нова градба во Општина Центар

Герасимовски: Проектот „Нега за стари лица“ со силна поддршка, возрасните да се пријавуваат за услугата

Активности|

Услугата „Нега за стари лица во домашни услови“ е... Повеќе → Герасимовски: Проектот „Нега за стари лица“ со силна поддршка, возрасните да се пријавуваат за услугата

Дневен ред за 2-ра седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 2-ра седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 2-ра седница на Совет

Минатата недела санкционирани се 235 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 235 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Преку акциите за чистење ја подигнуваме јавната свест за чиста општина и поттикнуваме здрави навики кај младите

Активности|

Општина Центар организираше голема акција за чистење и... Повеќе → Герасимовски: Преку акциите за чистење ја подигнуваме јавната свест за чиста општина и поттикнуваме здрави навики кај младите

Герасимовски: Работиме на приоритетите кои ги ветивме, хигиената, паркирањето и урбанизмот во Центар

Активности|

Во Општина Центар почнавме да работиме со приоритетите кои... Повеќе → Герасимовски: Работиме на приоритетите кои ги ветивме, хигиената, паркирањето и урбанизмот во Центар

Герасимовски додели 81 стипендија на ученици за учебната 2021/2022 година

Активности, Образование|

Со пораки за понатамошни успеси и достигнувања во... Повеќе → Герасимовски додели 81 стипендија на ученици за учебната 2021/2022 година

Close Search Window