Во салата на Советот на Општина Центар презентиран предлог ДУП-от Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Активности|

На јавната презентација во Сала на Совет на Општина Центар... Повеќе → Во салата на Советот на Општина Центар презентиран предлог ДУП-от Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Се реконструираат детските занимални во градинката „13 Ноември“ – Јасмин и се врши санација на санитарните чворови во ООУ „11 Октомври“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Се реконструираат детските занимални во градинката „13 Ноември“ – Јасмин и се врши санација на санитарните чворови во ООУ „11 Октомври“

Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај на улица „Партениј Зографски“ во населба Водно

Активности|

Во согласност со основниот сообраќаен проект и добиеното... Повеќе → Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај на улица „Партениј Зографски“ во населба Водно

Нова вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација и ЛЕД улично осветлување во Дебар Маало

Активности|

Општина Центар заврши со поставувањето на вертикална... Повеќе → Нова вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација и ЛЕД улично осветлување во Дебар Маало

Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Активности|

Врз основа на член 35 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Јавна презентација и јавна анкета по Предлог – Детален урбанистички план Градска четврт Ц 06 – Стара железничка станица

Соопштение за затврено градилиште кај Катна гаража „Беко“

Активности|

Денеска овластен градежен инспектор на Општина Центар,... Повеќе → Соопштение за затврено градилиште кај Катна гаража „Беко“

Донација од компанијата Горење за нови модули на велосипедски паркинг во Центар

Активности|

Општина Центар  во соработка со компанијата Горење постави... Повеќе → Донација од компанијата Горење за нови модули на велосипедски паркинг во Центар

Богдановиќ: Дел по дел го отстрануваме проектот „Скопје 2014“, носиме поквалитетен план во интерес на граѓаните на Општина Центар

Активности|

Општина Центар во салата на Советот ги одржа двете јавни... Повеќе → Богдановиќ: Дел по дел го отстрануваме проектот „Скопје 2014“, носиме поквалитетен план во интерес на граѓаните на Општина Центар

Дневен ред за 49-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 49-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 49-та седница на Совет на Општина Центар

Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај во урбаната четврт Парк во Центар

Активности|

Во согласност со основниот сообраќаен проект за урбаната... Повеќе → Поставување сообраќајна сигнализација за еднонасочен сообраќај во урбаната четврт Парк во Центар

Close Search Window