Санкционирани 183 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 183 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 15-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 15-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 15-та седница на Совет на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 234 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 234 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

КК Работнички добива втор спонзор: „Видеолотарија Касинос Австрија“

Активности, Спорт и млади|

Најтрофејниот македонски кошаркарски клуб „Работнички“,... Повеќе → КК Работнички добива втор спонзор: „Видеолотарија Касинос Австрија“

Изречени казни на 4 локали во висина од 360.000 до 800.000 денари за гласна музика во Општина Центар

Активности|

По зголемениот број пријави од граѓани за гласна музика од... Повеќе → Изречени казни на 4 локали во висина од 360.000 до 800.000 денари за гласна музика во Општина Центар

Герасимовски: По 20 години граѓаните од улицата „Партизанска“ ќе имаат пристап до своите домови

Активности|

По цели 20 години се пробива крак на улицата „Партизанска“... Повеќе → Герасимовски: По 20 години граѓаните од улицата „Партизанска“ ќе имаат пристап до своите домови

Општина Центар и Архитектонскиот факултет ја започнаа активноста за разработка на студентски визии за значајни локации во Општина Центар

Активности, Проекти|

Како продолжение на континуираната соработка помеѓу... Повеќе → Општина Центар и Архитектонскиот факултет ја започнаа активноста за разработка на студентски визии за значајни локации во Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: КК Работнички ја враќа славата, клубот потпиша спонзорство со српски МТЕЛ

Активности|

Општинскиот кошаркарски клуб „Работнички“ добива... Повеќе → Герасимовски: КК Работнички ја враќа славата, клубот потпиша спонзорство со српски МТЕЛ

Close Search Window