Изминатата недела санкционирани 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Реконструиран објектот „Кукушка“ – клон на градинката „13 Ноември“

Активности|

Обезбедување современи, одржливи и квалитетни услови во... Повеќе → Реконструиран објектот „Кукушка“ – клон на градинката „13 Ноември“

Санкционирани 169 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 169 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар со донација за Републичкото здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Тга за југ“

Активности, Образование|

Општина Центар обезбеди донација за сите учесници во... Повеќе → Општина Центар со донација за Републичкото здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија „Тга за југ“

Чисти и проодни улици во Општина Центар – зимската служба цела вечер на терен

Активности|

Зимската служба на Општина Центар и работниците задолжени... Повеќе → Чисти и проодни улици во Општина Центар – зимската служба цела вечер на терен

Во понеделник започнува првата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Активности, Проекти|

Во понеделник (22.3.) започнува првата фаза од... Повеќе → Во понеделник започнува првата фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Од денес жителите на Општина Центар ќе купуваат со попуст во повеќе од 70 локали

Uncategorized|

Од денес, во рамките на проектот „И отпадот има вредност!“... Повеќе → Од денес жителите на Општина Центар ќе купуваат со попуст во повеќе од 70 локали

Се отстранува нелегално изграден објект на ул. „Лазар Личеноски“ бб, под Кале

Активности|

Секторот за инспекциски работи продолжува со... Повеќе → Се отстранува нелегално изграден објект на ул. „Лазар Личеноски“ бб, под Кале

Општина Центар ги отстапи службените возила за ПС „Центар“

Совет|

Советот на Општина Центар, на предлог на градоначалникот... Повеќе → Општина Центар ги отстапи службените возила за ПС „Центар“

Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 158 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window