Што добиваат центарци со Смарт oсветлувањето?

Енергија Центар, Животна средина|

Општина Центар пред две недели започна со инсталирање на... Повеќе → Што добиваат центарци со Смарт oсветлувањето?

Герасимовски: Центар со стратешки план ќе ги дефинира приоритетите за енергетска транзиција

Енергија Центар|

Потребна е стратегија и патоказ за да имаме одржлив процес... Повеќе → Герасимовски: Центар со стратешки план ќе ги дефинира приоритетите за енергетска транзиција

Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во државата

Активности, Енергија Центар|

Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во... Повеќе → Општина Центар ја отвори првата Енергетска канцеларија во државата

Герасимовски: Целта ни е преку „Енергија Центар“ да станеме енергетски независни

Енергија Центар|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Целта ни е преку „Енергија Центар“ да станеме енергетски независни

Close Search Window