Санкционирани 323 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 323 непрописно паркирани возила во Центар

Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Прес|

На денешната прес-конференција одржана во салата за... Повеќе → Општина Центар реализираше 101% од приходите на буџетот во 2019 година

Измината недела санкционирани 270 возила во Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Измината недела санкционирани 270 возила во Општина Центар

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 39. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Богдановиќ: Извештај за 28 предмети за склучени договори за отуѓување на градежно земјиште предадени во ОЈО за гонење организиран криминал

Прес|

Со Одлука за вршење на работите за располагање со градежно... Повеќе → Богдановиќ: Извештај за 28 предмети за склучени договори за отуѓување на градежно земјиште предадени во ОЈО за гонење организиран криминал

Богдановиќ и Царовска во посета на градинката Раде Јовчевски Корчагин – клон Пепелашка

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Царовска во посета на градинката Раде Јовчевски Корчагин – клон Пепелашка

Конкурс за финансирање на проект од локален интерес за развој на Центар за современа култура, уметност и политики

Активности|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Конкурс за финансирање на проект од локален интерес за развој на Центар за современа култура, уметност и политики

Над 1 милион франци за јакнење на локалната демократија во 18 општини

Uncategorized|

Во рамките на проектот за зајакнување на општинските... Повеќе → Над 1 милион франци за јакнење на локалната демократија во 18 општини

Изминатата недела санкционирани 263 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 263 непрописно паркирани возила

Оглас за ангажирање сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање сезонски работници

Close Search Window