Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

Прес|

Реконструкцијата на улицата „11 Октомври” е новата... Повеќе → Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

52. седница на Советот на Општина Центар

Совет|

На денешната 52. седница на Советот на Општина Центар, со... Повеќе → 52. седница на Советот на Општина Центар

Квалитетното и безбедно образование на нашите деца останува приоритет во нашата работа.

Активности|

Од видеото може да погледнете како изгледаше... Повеќе → Квалитетното и безбедно образование на нашите деца останува приоритет во нашата работа.

Во Центар безбеден старт на учебната година

Активности, Образование|

Општина Центар, со цел да овозможи безбеден почеток на... Повеќе → Во Центар безбеден старт на учебната година

Дневен ред за 52. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 52. седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 52. седница на Совет

За седум дена санкционирани се 296 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 296 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар заврши со реконструкција на улицата Салвадор Аљенде

Активности|

Денеска градоначалникот на Општина Центар, Саша... Повеќе → Општина Центар заврши со реконструкција на улицата Салвадор Аљенде

Нови пешачки патеки и зеленило, Општина Центар започна со реконструкција на Сквер Јадран

Активности|

Грдата слика на стари и оштетени пешачки патеки на Сквер... Повеќе → Нови пешачки патеки и зеленило, Општина Центар започна со реконструкција на Сквер Јадран

Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Активности, Спорт и млади|

Врз основа на член 50 од Законот за локалната самоуправа... Повеќе → Оглас за распределба на финансиски средства од Програмата за спорт и рекреација на Општина Центар Скопје за 2020 година

Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Култура, Образование, Спорт и млади|

Општина Центар и оваа година објави огласи за доделување на... Повеќе → Огласи за стипендии на ученици од ООУ-а од областите на културата, науките и спортот

Close Search Window