В среда (2.12) завршува анкетата за креирање на идеи и проекти за подобар живот во Општина Центар

Активности, Проекти|

Остануваат уште два дена до завршување на анкетата за... Повеќе → В среда (2.12) завршува анкетата за креирање на идеи и проекти за подобар живот во Општина Центар

Започна аплицирањето на јавниот повик за поправка и санација на кровови и лифтови во Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Започна аплицирањето на јавниот повик за поправка и санација на кровови и лифтови во Општина Центар

Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска во посета на сензорната соба во општинската градинка „Кочо Рацин“

Активности|

Активностите за подобрување на условите за престој на... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска во посета на сензорната соба во општинската градинка „Кочо Рацин“

Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Активности, Култура, Образование, Прес, Совет, Спорт и млади|

Почнувајќи од денеска, секој жител на Општина Центар  ќе... Повеќе → Центарци преку анкетен прашалник ќе учествуваат во подготовка на програмите за работа и буџетот на Општина Центар

Дневен ред за 56-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 56-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 56-та седница на Совет

Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 226 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Демант од Општина Центар по повод изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ

Активности|

„И благодарам на Антоанета Трајковска што ги потсети... Повеќе → Демант од Општина Центар по повод изјавата на Антоанета Трајковска од ВМРО-ДПМНЕ

Градоначалникот на Центар и Рускиот амбасадор засадија садници во знак на пријателство

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Градоначалникот на Центар и Рускиот амбасадор засадија садници во знак на пријателство

Во текот на една недела санкционирани 197 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 197 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window