Герасимовски на буџетски форум: Со 25 милиони денари ќе се уредува Капиштец, ги следиме барањата на граѓаните

Буџетски форум|

Со низа предлози, сугестии и конструктивна дискусија на... Повеќе → Герасимовски на буџетски форум: Со 25 милиони денари ќе се уредува Капиштец, ги следиме барањата на граѓаните

Герасимовски: Ја ставаме во функција алатката „Мој буџет“

Буџетски форум|

Општина Центар ја става во функција алатката „Мој буџет“... Повеќе → Герасимовски: Ја ставаме во функција алатката „Мој буџет“

Герасимовски: Креирањето на Буџетот со граѓаните носи подобри проекти и унапредување на животот во Центар

Буџетски форум|

Општина Центар во понеделник на 18 декември ја закажа... Повеќе → Герасимовски: Креирањето на Буџетот со граѓаните носи подобри проекти и унапредување на животот во Центар

Герасимовски на буџетскиот форум: Редовната комуникација со граѓаните не позиционира на врвот по транспарентност меѓу општините

Активности, Буџетски форум|

Општина Центар  вчера ја одржа првата форумска сесија за... Повеќе → Герасимовски на буџетскиот форум: Редовната комуникација со граѓаните не позиционира на врвот по транспарентност меѓу општините

Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Буџетски форум|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Close Search Window