Богдановиќ, Шилегов и Заев на увид во градежните активности на улицата „Орце Николов“

Активности, Проекти|

Заврши првата фаза од реконструкцијата на една од главните... Повеќе → Богдановиќ, Шилегов и Заев на увид во градежните активности на улицата „Орце Николов“

Богдановиќ во акција за помош и поддршка на 1620 семејства

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ беше дел... Повеќе → Богдановиќ во акција за помош и поддршка на 1620 семејства

Градоначалникот Богдановиќ и министерката Царовска во посета на основното училиште „11 Октомври“ во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и министерката Царовска во посета на основното училиште „11 Октомври“ во Центар

Богдановиќ подели 150 топли оброци храна по повод празникот Рамазан Бајрам

Активности|

Во пресрет на големиот верски празник Рамазан Бајрам,... Повеќе → Богдановиќ подели 150 топли оброци храна по повод празникот Рамазан Бајрам

Во текот на една недела санкционирани 123 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 123 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Од 18-ти до 22-ри мај акција за собирање на кабаст отпад во Општина Центар

Активности|

Од 18-ти до 22-ри мај, Општина Центар се приклучува на акцијата... Повеќе → Од 18-ти до 22-ри мај акција за собирање на кабаст отпад во Општина Центар

Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Совет|

Во однос на обвинувањата на советникот од Советничката... Повеќе → Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Градоначалникот Саша Богдановиќ, дипломатскиот кор во РСМ и владини претставници го одбележаа Денот на победата над фашизмот, 9-ти Мај

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Градоначалникот Саша Богдановиќ, дипломатскиот кор во РСМ и владини претставници го одбележаа Денот на победата над фашизмот, 9-ти Мај

Советот на Општина Центар донесе Заклучок градоначалникот и стручните служби да изготват стручни елаборати за суспензија на урбанистички планови

Активности|

На последната 64-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Советот на Општина Центар донесе Заклучок градоначалникот и стручните служби да изготват стручни елаборати за суспензија на урбанистички планови

Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Активности, Совет|

На 64-тата седница на Советот на Општина Центар, која се... Повеќе → Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Close Search Window