Пензионерите на Општина Центар со еколошки акции во Крушево

Пензионери|

Општина Центар посветува внимание на нејзините повозрасни... Повеќе → Пензионерите на Општина Центар со еколошки акции во Крушево

Пролетно кастрење и уредување на зеленилото

Животна средина|

Го кастриме и уредуваме зеленилото околу Зелениот пазар, ги... Повеќе → Пролетно кастрење и уредување на зеленилото

Герасимовски на тренингот на Работнички: Конечно Работнички се враќа на шампионските патеки, ви благодарам за тоа

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски на тренингот на Работнички: Конечно Работнички се враќа на шампионските патеки, ви благодарам за тоа

Герасимовски: Центар со стратешки план ќе ги дефинира приоритетите за енергетска транзиција

Енергија Центар|

Потребна е стратегија и патоказ за да имаме одржлив процес... Повеќе → Герасимовски: Центар со стратешки план ќе ги дефинира приоритетите за енергетска транзиција

Герасимовски: Прифатена Иницијативата за конфискација на дивоградби, ова е голема победа на општината

Инспекција, Прес, Урбанизам|

Општина Центар извојува победа. Една година по... Повеќе → Герасимовски: Прифатена Иницијативата за конфискација на дивоградби, ова е голема победа на општината

Герасимовски: Учениците од Центар го прославија Светскиот ден на театарот со проектот „Театарот – уметност на емоции“

Образование|

Денес, кога се празнува Светскиот ден на театарот, им... Повеќе → Герасимовски: Учениците од Центар го прославија Светскиот ден на театарот со проектот „Театарот – уметност на емоции“

Нова инвестиција на смарт табли и фотоволтаици, преку проект за меѓуопштинска соработка со општините Чаир и Чучер Сандево

Проекти|

Општина Центар во соработка со Центарот за развој на... Повеќе → Нова инвестиција на смарт табли и фотоволтаици, преку проект за меѓуопштинска соработка со општините Чаир и Чучер Сандево

Герасимовски: Општина Центар е пример за инклузија на сите деца со попреченост

Активности, Образование|

Денес на Денот за подигање на свеста за церебралната... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар е пример за инклузија на сите деца со попреченост

Општина Центар започна со пролетна дератизација

Комунални дејности|

Општина Центар започна со редовна пролетна дератизација на... Повеќе → Општина Центар започна со пролетна дератизација

Еко акција во Паркот на франкофонија

Активности, Животна средина|

Работна акција на општинската администрација. Го... Повеќе → Еко акција во Паркот на франкофонија

Close Search Window