Градоначалникот на Oпштина Центар, Саша Богдановиќ, ја честиташе новата година

Активности|

Видео обраќање: Во новата година ви посакувам одлично... Повеќе → Градоначалникот на Oпштина Центар, Саша Богдановиќ, ја честиташе новата година

Во Центар бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници

Uncategorized|

По повод претстојните новогодишни празници Ве известуваме... Повеќе → Во Центар бесплатен паркинг за новогодишните и божиќните празници

Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 58-ма седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 58-ма седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 58-ма седница на Совет

Општина Центар отстранува уште две дивоградби

Активности|

Општина Центар од вчера започна со отстранување на уште... Повеќе → Општина Центар отстранува уште две дивоградби

Во Oпштина Центар ќе се поправаат и санираат 13 кровови и 12 лифтови

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Во Oпштина Центар ќе се поправаат и санираат 13 кровови и 12 лифтови

Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 166 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Активности, Прес|

ВМРО-ДПМНЕ и вчера, по којзнае кој пат, повторно излезе со... Повеќе → Богдановиќ: Наместо со празни обвинувања, ВМРО-ДПМНЕ да се вклучат со конкретни предлози

Уставниот суд на РСМ ја стави на разгледување и одлучување за уставноста Одлуката за „мораториум на градби“ во Општина Центар

Активности, Совет|

На 34-та седница на Уставниот суд на РСМ за преглед на... Повеќе → Уставниот суд на РСМ ја стави на разгледување и одлучување за уставноста Одлуката за „мораториум на градби“ во Општина Центар

Уставноста и законитоста на „мораториумот на градби“ пред Уставниот суд

Активности|

Денес, во 9:30 часот започна 34-та седница на Уставниот суд на... Повеќе → Уставноста и законитоста на „мораториумот на градби“ пред Уставниот суд

Close Search Window