Центар и пријателите со предновогодишна забава за Центарци

Култура|

Ви благодариме Центарци што бевте дел од празничната... Повеќе → Центар и пријателите со предновогодишна забава за Центарци

УСВОЕН БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЗА 2024 година

Совет|

Советот на Општина Центар денеска го усвои  буџетот за 2024... Повеќе → УСВОЕН БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЗА 2024 година

Доделени новогодишни пакетчиња за децата од згрижувачките семејства и децата во социјален ризик од училиштата и градинките

Активности|

Добивме искрени насмевки и очи полни радост од децата од... Повеќе → Доделени новогодишни пакетчиња за децата од згрижувачките семејства и децата во социјален ризик од училиштата и градинките

Разиграни и насмеани, блескаа нашите дечиња од градинките и основните училишта на предновогодишниот настап на Боемска.

Активности|

Општина Центар организираше предновогодишна детска... Повеќе → Разиграни и насмеани, блескаа нашите дечиња од градинките и основните училишта на предновогодишниот настап на Боемска.

Герасимовски: Вечерва предновогодишна забава со Александар и Дац, ги покануваме сите граѓани на Боемска

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски во... Повеќе → Герасимовски: Вечерва предновогодишна забава со Александар и Дац, ги покануваме сите граѓани на Боемска

Герасимовски: Новогодишни пакетчиња и убави желби за посреќна и повесела година

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во... Повеќе → Герасимовски: Новогодишни пакетчиња и убави желби за посреќна и повесела година

Општина Центар продолжува со предновогодишни акции

Активности|

Денес градоначалникот на Општина Центар, Горан... Повеќе → Општина Центар продолжува со предновогодишни акции

„Џез под ламба“ вечерва на пјацетата кај Италијанска амбасада

Култура|

Ве покануваме сите вечерва пред Италијанската амбасада на... Повеќе → „Џез под ламба“ вечерва на пјацетата кај Италијанска амбасада

Градоначалникот и директорот на ПОЦ поделија новогодишни пакетчиња за децата на хигиеничарите

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и... Повеќе → Градоначалникот и директорот на ПОЦ поделија новогодишни пакетчиња за децата на хигиеничарите

Во оваа магична претпразнична недела даруваме и споделуваме љубов

Активности|

Денеска градоначалникот Горан Герасимовски ги посети... Повеќе → Во оваа магична претпразнична недела даруваме и споделуваме љубов

Close Search Window