Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Активности, Образование|

Општина Центар во соработка со Државниот санитарен и... Повеќе → Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена за наставниците и учениците во основните училишта во Општина Центар

Отворена изложбата на Архитектонскиот факултет и Општина Центар – „Училиште во парк“ во КСП „ЈАДРО“

Активности|

Четиринаесет архитектонски трудови, изработени од... Повеќе → Отворена изложбата на Архитектонскиот факултет и Општина Центар – „Училиште во парк“ во КСП „ЈАДРО“

Се поставува нова урбана опрема во Општина Центар

Активности|

Екипите на Општина Центар изминатиов период поставија нова... Повеќе → Се поставува нова урбана опрема во Општина Центар

Изминатата недела санкционирани 261 непрописно паркирано возило

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 261 непрописно паркирано возило

Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Совет|

Вчера, на вонредна седница, Советот на Општина Центар го... Повеќе → Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Изминатата недела санкционирани 273 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 273 непрописно паркирани возила

Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Активности|

Архивски бр.: 09-1028/1 Датум:          13.2.2020... Повеќе → Јавен повик за доставување иницијативи за изработка на урбанистички планови

Постигнат договор помеѓу ЈП ПОЦ, Општина Центар, Скопски Пазар и пазарџиите од Зелен Пазар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Постигнат договор помеѓу ЈП ПОЦ, Општина Центар, Скопски Пазар и пазарџиите од Зелен Пазар

Општина Центар потпиша меморандум за соработка за проектот „Вело Училишта“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Општина Центар потпиша меморандум за соработка за проектот „Вело Училишта“

Привршуваат градежните активности во Културно социјалниот простор ЈАДРО

Активности, Култура|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, во... Повеќе → Привршуваат градежните активности во Културно социјалниот простор ЈАДРО

Close Search Window