Градоначалникот Богдановиќ подели топли оброци и пакети на социјално ранливите семејства од Маџир Маало и Крњево

Активности|

Денес, на Велики петок, во очи на големиот христијански... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ подели топли оброци и пакети на социјално ранливите семејства од Маџир Маало и Крњево

Пакети со храна и средства за хигиена од градинките во Општина Центар за семејствата од Маџир Маало, Кале и Крњево

Активности|

Децата од трите општински детски градинки, „Р.Ј. Корчагин“,... Повеќе → Пакети со храна и средства за хигиена од градинките во Општина Центар за семејствата од Маџир Маало, Кале и Крњево

Бесплатен паркинг на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за Велигденските празници

Uncategorized|

Паркирањето во Општина Центар за време на Велигденските... Повеќе → Бесплатен паркинг на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за Велигденските празници

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша Барањето за набавка на три специјални возила за одржување на уличната хигиена

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, го... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша Барањето за набавка на три специјални возила за одржување на уличната хигиена

Општина Центар: Ги контролираме и санкционираме непрописно паркираните возила

Активности|

Во врска со пишувањата во одредени медиуми за наводен... Повеќе → Општина Центар: Ги контролираме и санкционираме непрописно паркираните возила

Богдановиќ го потпиша барањето за спроведување постапка за јавна набавка, за реконструкција на енергетски-ефикасна фасада на станбен објект во Дебар Маало

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, го... Повеќе → Богдановиќ го потпиша барањето за спроведување постапка за јавна набавка, за реконструкција на енергетски-ефикасна фасада на станбен објект во Дебар Маало

Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

Активности, Култура, Образование, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

За пет месеци рециклирани 100.000 пластични шишиња и лименки во Општина Центар

Uncategorized|

До денес, во рамките на проектот „И отпадот има... Повеќе → За пет месеци рециклирани 100.000 пластични шишиња и лименки во Општина Центар

Санкционирани 137 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 137 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

На почетокот на јули ќе се одржи подготвително рочиште за раскин на договорот за изградба на катна гаража кај „АвтоМакедонија“

Активности|

На 5.7.2021-ва година во просториите на Основниот граѓански суд... Повеќе → На почетокот на јули ќе се одржи подготвително рочиште за раскин на договорот за изградба на катна гаража кај „АвтоМакедонија“

Close Search Window