Санкционирани 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 210 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Ја спуштаме надземната мрежа од ул. Партение Зографски до ул. Тасино Чешмиче

Активности|

Општина Центар започна со спуштање на надземната мрежа од... Повеќе → Герасимовски: Ја спуштаме надземната мрежа од ул. Партение Зографски до ул. Тасино Чешмиче

Герасимовски: Ново детско игралиште на местото на руинираното кај т.ц. Зебра

Активности|

Ново детско игралиште наскоро ќе добијат децата околу т.ц.... Повеќе → Герасимовски: Ново детско игралиште на местото на руинираното кај т.ц. Зебра

Герасимовски: Земјотресот од 63-та, катастрофа која не сакаме да се повтори

Активности|

По повод 60 години од разорниот земјотрес во 1963 година... Повеќе → Герасимовски: Земјотресот од 63-та, катастрофа која не сакаме да се повтори

Герасимовски: Пријавете проблем од Јавна чистота во ЈП „ПОЦ“

Активности|

Општина Центар и ЈП „Паркинзи на Општина Центар“ ги... Повеќе → Герасимовски: Пријавете проблем од Јавна чистота во ЈП „ПОЦ“

За седум дена санкционирани 192 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани 192 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Велосипедски и пешачки патеки и нови сообраќајни решенија во ДУП- Стара Железничка

Активности|

Зелена проодна тераса за јавна употреба на објектот... Повеќе → Велосипедски и пешачки патеки и нови сообраќајни решенија во ДУП- Стара Железничка

Герасимовски: Целосно се забранува градење надвор од Генералниот Урбанистички план на Водно

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар на 26-та Седница донесе одлука за... Повеќе → Герасимовски: Целосно се забранува градење надвор од Генералниот Урбанистички план на Водно

Одлука за избор на станбени објекти во делот за финансиска подршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови во станбените згради  на подрачјето на Општина Центар

Проекти|

Одлука за избор на станбени објекти во делот за финансиска... Повеќе → Одлука за избор на станбени објекти во делот за финансиска подршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови во станбените згради  на подрачјето на Општина Центар

Герасимовски: Инспекциската служба на Центар ги лови сите неправилности, неверојатни резултати за последните 6 месеци

Активности|

Секторот за инспекциски работи при Општина Центар бележи... Повеќе → Герасимовски: Инспекциската служба на Центар ги лови сите неправилности, неверојатни резултати за последните 6 месеци

Close Search Window