Општина Центар: Издадени 37 правосилни одобренија во периодот од ноември до мај

Активности|

Општина Центар минатата година започна со објавување на... Повеќе → Општина Центар: Издадени 37 правосилни одобренија во периодот од ноември до мај

Герасимовски: Изградбата на градинката Пролет е во завршна фаза

Активности, Прес|

Изградбата на новата градинка во Општина Центар „Пролет“... Повеќе → Герасимовски: Изградбата на градинката Пролет е во завршна фаза

Герасимовски: Доброто менаџирање ни донесе скок од 11 места во транспарентност во работењето

Активности, Прес|

„Она што го ветивме во предизборието на теренските средби... Повеќе → Герасимовски: Доброто менаџирање ни донесе скок од 11 места во транспарентност во работењето

Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Годишни награди за вработените во училиштата и градинките во Центар, наградени и првенци на генерација

Образование|

Општина Центар секоја година организира настан за... Повеќе → Годишни награди за вработените во училиштата и градинките во Центар, наградени и првенци на генерација

Герасимовски: Со една конфискација секој кој се дрзнал да гради дивоградби ќе се помисли

Активности|

„Ако може да се градат дивоградба во централното градско... Повеќе → Герасимовски: Со една конфискација секој кој се дрзнал да гради дивоградби ќе се помисли

Герасимовски: Објавен Jавниот повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Активности, Проекти|

Oпштина Центар објави Јавен повик за пријавување на... Повеќе → Герасимовски: Објавен Jавниот повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Јавен повик за пријавување на заинтересирани заедници на сопственици на станови од подрачјето на Општина Центар за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Проекти|

Врз основа на член 22 став 4 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за пријавување на заинтересирани заедници на сопственици на станови од подрачјето на Општина Центар за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Општина Центар: Завршени 70% од реконструкцијата на улицата „Ленинова“

Активности|

Градежните активности на улицата „Ленинова“ се одвиваат... Повеќе → Општина Центар: Завршени 70% од реконструкцијата на улицата „Ленинова“

Герасимовски: Центар е најтранспарентна општина од сите скопски општини

Активности|

Општина Центар е најтранспарентна од скопските општини... Повеќе → Герасимовски: Центар е најтранспарентна општина од сите скопски општини

Close Search Window