Прилог на Сител ТВ за проектот „Нега на стари лица“

Социјална заштита|

... Повеќе → Прилог на Сител ТВ за проектот „Нега на стари лица“

Герасимовски: Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Социјална заштита|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Герасимовски: Здружението за пензионери Центар одбележува 70 години од постоењето

Социјална заштита|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Здружението за пензионери Центар одбележува 70 години од постоењето

Јавен повик за ангажирање лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Социјална заштита|

Врз основа на Програмата за образование на Општина... Повеќе → Јавен повик за ангажирање лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Општина Центар со хуманитарна помош за најранливите во пресрет на божиќните празници

Социјална заштита|

Општина Центар во соработка со невладината организација... Повеќе → Општина Центар со хуманитарна помош за најранливите во пресрет на божиќните празници

ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА ДЕЦА ОД ЗГРИЖУВАЧКИ СЕМЕЈСТВА

Социјална заштита|

Денеска гости во кабинетот на градоначалникот Горан... Повеќе → ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА ДЕЦА ОД ЗГРИЖУВАЧКИ СЕМЕЈСТВА

Герасимовски: 62 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Социјална заштита|

62 решенија за новороденчиња на барателите за остварување... Повеќе → Герасимовски: 62 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Герасимовски: Ги повикувам пензионерите да аплицираат за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“

Активности, Социјална заштита|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Ги повикувам пензионерите да аплицираат за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“

150 ПАКЕТИ СО ХРАНА ПОДЕЛЕНИ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Активности, Социјална заштита|

На Светскиот ден против сиромаштијата, градоначалникот... Повеќе → 150 ПАКЕТИ СО ХРАНА ПОДЕЛЕНИ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Одбележан Меѓународниот ден на белиот стап – 15 октомври

Активности, Социјална заштита|

По повод Меѓународниот ден на белиот стап -15 октомври,... Повеќе → Одбележан Меѓународниот ден на белиот стап – 15 октомври

Close Search Window