Герасимовски на кафе со Лидија Чакар од МТВ

Активности|

Градоначалникот Горан Герасимовски гостуваше во емисијата... Повеќе → Герасимовски на кафе со Лидија Чакар од МТВ

Герасимовски: Правиме нови и ги реконструираме старите пешачки патеки на повеќе локации во Центар

Активности, Комунални дејности|

Општина Центар започна со инфраструктурни зафати на повеќе... Повеќе → Герасимовски: Правиме нови и ги реконструираме старите пешачки патеки на повеќе локации во Центар

Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Деманти|

ВМРО-ДПМНЕ е последна која било што треба да кажува на тема... Повеќе → Реакција на соопштение на ВМРО-ДПМНЕ

Герасимовски: Се асфалтираше на улицата ,,Столтенбергова” пред Градскиот стадион

Активности, Комунални дејности|

Вчера започна асфалтирање на улицата ,,Столтенбергова”... Повеќе → Герасимовски: Се асфалтираше на улицата ,,Столтенбергова” пред Градскиот стадион

Општина Центар започнува со изведба и реконструкција на пешачки патеки и тротоари во Ново Маало, Водно и Буњаковец

Активности, Комунални дејности|

Општина Центар по барање на граѓаните започна со изведба на... Повеќе → Општина Центар започнува со изведба и реконструкција на пешачки патеки и тротоари во Ново Маало, Водно и Буњаковец

ЧАС ПО ЛОКАЛНА САМОУПРАВА СО ЧЕТВРТООДДЕЛЕНЦИТЕ ОД ОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар одржа час со учениците... Повеќе → ЧАС ПО ЛОКАЛНА САМОУПРАВА СО ЧЕТВРТООДДЕЛЕНЦИТЕ ОД ОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“

Општина Центар дава поддршка за граѓанската петиција за преземање конкретни мерки за безбедност на децата

Активности, Образование|

Општина Центар дава целосна поддршка на петицијата... Повеќе → Општина Центар дава поддршка за граѓанската петиција за преземање конкретни мерки за безбедност на децата

Општина Центар започна со редовна есенска дератизација

Активности|

Општина Центар започна со есенска дератизација на сите... Повеќе → Општина Центар започна со редовна есенска дератизација

Герасимовски: Ги повикувам пензионерите да аплицираат за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“

Активности, Социјална заштита|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Ги повикувам пензионерите да аплицираат за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“

Симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023‘’

Активности|

Нашите безбедносни институции, полицијата, војската, како и... Повеќе → Симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023‘’

Close Search Window