Герасимовски: 62 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Социјална заштита|

62 решенија за новороденчиња на барателите за остварување... Повеќе → Герасимовски: 62 решенија од по 7 000 денари за семејствата со новороденче во Центар

Герасимовски: Општина Центар продолжува преку графити да ги слави македонските уметници

Активности, Култура|

Со цел да го збогати визуелниот изглед на објектите,... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар продолжува преку графити да ги слави македонските уметници

Герасимовски: Наградата Феникс е мотив за нови успеси на Центарци

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Наградата Феникс е мотив за нови успеси на Центарци

Општина Центар и Министерството за локална самоуправа заеднички го одбележаа Денот на европска соработка

Активности, Проекти|

Денеска ги отворивме вратите за нашите пријатели од... Повеќе → Општина Центар и Министерството за локална самоуправа заеднички го одбележаа Денот на европска соработка

Герасимовски: Реконструиравме 17 улици, следната година во план се уште 14

Прес|

Општина Центар изминатите две години имаше голем... Повеќе → Герасимовски: Реконструиравме 17 улици, следната година во план се уште 14

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиска поддршка на пензионери во социјален ризик од Општина Центар-Скопје

Јавен повик|

Општина Центар-Скопје распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиска поддршка на пензионери во социјален ризик од Општина Центар-Скопје

Герасимовски: Го осудувам однесувањето на Левица во Собранието

Прес|

Демократијата не се искажува со насилство, порача... Повеќе → Герасимовски: Го осудувам однесувањето на Левица во Собранието

Одбележан Светскиот ден на детето

Образование|

По повод одбележување на Светскиот ден на детето,... Повеќе → Одбележан Светскиот ден на детето

Честит 13 Ноември!

Активности|

По повод одбележувањето на 13 Ноември, Денот на... Повеќе → Честит 13 Ноември!

Одбележан патрониот празник на градинката „13 Ноември“

Образование|

Денес се одбележаа 72 години од општинската детска градинка... Повеќе → Одбележан патрониот празник на градинката „13 Ноември“

Close Search Window