Центарци добиваат ново Смарт улично осветлување

Комунални дејности|

Центарци добиваат ново Смарт улично осветлување.    ... Повеќе → Центарци добиваат ново Смарт улично осветлување

Герасимовски: Решен децениски проблем со безбедноста на сообраќајот на улицата ,,Наум Наумовски Борче”

Комунални дејности|

Општина Центар ја отстрани рампата на улицата „Наум... Повеќе → Герасимовски: Решен децениски проблем со безбедноста на сообраќајот на улицата ,,Наум Наумовски Борче”

Герасимовски: Стартува „паметното осветлување“ за Центарци

Активности, Комунални дејности|

Општина Центар ја започна првата фаза од проектот „Смарт... Повеќе → Герасимовски: Стартува „паметното осветлување“ за Центарци

Герасимовски: Нов сквер со футуристичка инсталација ќе го разубави платото пред Општина Центар

Активности, Комунални дејности|

Нов сквер ќе го разубави платото пред Општина Центар.... Повеќе → Герасимовски: Нов сквер со футуристичка инсталација ќе го разубави платото пред Општина Центар

Герасимовски: Започна реконструирањето на тротоарот на улицата „Народен фронт“

Комунални дејности|

Општинските служби го започнаа реконструирањето на... Повеќе → Герасимовски: Започна реконструирањето на тротоарот на улицата „Народен фронт“

Герасимовски: Расчистена е дивата депонија во Капиштец, спроти Католичка црква

Активности, Комунални дејности|

Општинските служби ја расчистија депонијата во... Повеќе → Герасимовски: Расчистена е дивата депонија во Капиштец, спроти Католичка црква

Општина Центар започна со пролетна дератизација

Комунални дејности|

Општина Центар започна со редовна пролетна дератизација на... Повеќе → Општина Центар започна со пролетна дератизација

Герасимовски: Комерцијална банка донираше имот на Општина Центар за изградба на јавна зелена површина

Комунални дејности, Проекти|

По барање на Општина Центар, Комерцијална банка донираше... Повеќе → Герасимовски: Комерцијална банка донираше имот на Општина Центар за изградба на јавна зелена површина

Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Јавен повик, Комунални дејности|

Врз основа на член 22 став 4 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Герасимовски: Напредува изградбата за проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Комунални дејности, Образование|

Напредува изградбата на новите капацитети во ООУ „Коле... Повеќе → Герасимовски: Напредува изградбата за проширување на капацитетите на ООУ „Коле Неделковски“

Close Search Window