Дневен ред за 66-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 66. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 66-та седница на Совет

Минатата недела санкционирани се 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 162 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар прогласена за најдобра општина во родови политики и буџети

Активности|

На 25-ти јуни, ЗЕЛС го организираше завршниот форум на... Повеќе → Општина Центар прогласена за најдобра општина во родови политики и буџети

Општина Центар ги презема ингеренциите за издавање одобренија за поставување на урбана опрема во Дебар Маало, Парк и Мал Ринг

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ го... Повеќе → Општина Центар ги презема ингеренциите за издавање одобренија за поставување на урбана опрема во Дебар Маало, Парк и Мал Ринг

Општина Центар го објави конкурсот за архитектонско-урбанистичко решение за локалитетот фабрика Треска

Активности, Проекти|

Конкурсот за изработка на идејно... Повеќе → Општина Центар го објави конкурсот за архитектонско-урбанистичко решение за локалитетот фабрика Треска

ОПШТИНА ЦЕНТАР ГО ОБЈАВИ КОНКУРСОТ ЗА ИДЕЈНОТО АРХИТЕКТОНСКО-УРБАНИСТИЧКО РЕШЕНИЕ ЗА ЛОКАЛИТЕТОТ ФАБРИКА ТРЕСКА

Активности|

(Скопје, 24.6.2021) Конкурсот за изработка на идејно... Повеќе → ОПШТИНА ЦЕНТАР ГО ОБЈАВИ КОНКУРСОТ ЗА ИДЕЈНОТО АРХИТЕКТОНСКО-УРБАНИСТИЧКО РЕШЕНИЕ ЗА ЛОКАЛИТЕТОТ ФАБРИКА ТРЕСКА

Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр. 02/2021

Uncategorized|

Општина Центар објавува Одлука за избор на кандидат по... Повеќе → Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр. 02/2021

За седум дена санкционирани се 179 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 179 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Прес, Совет|

По добивањето на мислењето од Министерството за транспорт... Повеќе → Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Делегација на Општина Центар, предводена од градоначалникот Богдановиќ, во посета на Стар Град во Белград

Активности, Култура, Образование, Спорт и млади|

Делегација на Општина Центар, предводена од... Повеќе → Делегација на Општина Центар, предводена од градоначалникот Богдановиќ, во посета на Стар Град во Белград

Close Search Window