Одржана повторна јавна презентација на нацрт ДУП-овите Маџир Маало 1 и 2

Активности|

Вчера, во салата на Советот на Општина Центар се одржа... Повеќе → Одржана повторна јавна презентација на нацрт ДУП-овите Маџир Маало 1 и 2

Интерен оглас бр.1/2020 за пополнување работно место со унапредување

Активности|

Општина Центар распишува оглас за пополнување на работно... Повеќе → Интерен оглас бр.1/2020 за пополнување работно место со унапредување

Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

Промовиран новиот „Локален еколошки акционен план“ на Општина Центар за 2019-2025 година

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ одржа... Повеќе → Промовиран новиот „Локален еколошки акционен план“ на Општина Центар за 2019-2025 година

Мината недела санкционирани 295 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Мината недела санкционирани 295 непрописно паркирани возила

Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 41-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Хуманитарна акција за донирање книги во центарските читални „Славко Јаневски“ и „Ацо Шопов“

Активности|

Од понеделник, 20.1.2020, во читалните на Општина Центар,... Повеќе → Хуманитарна акција за донирање книги во центарските читални „Славко Јаневски“ и „Ацо Шопов“

Советот на Општина Центар ќе одлучува за барањата на пазарџиите од Зелен пазар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Советот на Општина Центар ќе одлучува за барањата на пазарџиите од Зелен пазар

Изминатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата недела санкционирани 272 непрописно паркирани возила во Центар

Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

Активности|

Врз основа на член 24 од Законот за просторно и урбанистичко... Повеќе → Повторна јавна презентација и повторна јавна анкета за ДУП Градска четврт З 12 – локалитет Парк 1 и дел од Дебар Маало 2

Close Search Window