Санкционирани 267 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 267 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 251 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 251 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 183 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 183 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 233 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 233 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Изминатата седмица санкционирани 176 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 176 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Работно време на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за време на Велигденските празници

Uncategorized|

Паркирањето во Општина Центар за време на Велигденските... Повеќе → Работно време на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за време на Велигденските празници

Санкционирани 193 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 193 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 225 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 225 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 235 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 235 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window