Детска градинка на Општина Центар „Раде Јовчевски-Корчагин“ – Скопје

Korcagin
адреса:

Бул. „Кочо Рацин“ бр. 24​

телефон:

+389 2 3215 959​

директор:

Лидија Поповска​

е-адреса:

judgkorcagin@gmail.com​

веб-страница:
работно време:

понеделник-петок: 6:30-18.00ч. и 6:30-22.00ч.- објект „Пепелашка“

Објектот „Пепелашка“ се наоѓа во близина на Црвен крст на Република Северна Македонија на ул. „Стив Наумов“ бр.102.

Во овој објект се спроведува згрижувачка и воспитно-образовна работа во две смени. Втората смена започнува од 12 часот и завршува во 22 часот.

Објектот „Палешка“ се наоѓа во ГТЦ на ул. „Кеј“ бр.13

Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“ – Скопје

адреса:

ул. „Никола Тримпаре“ бр. 17а

телефон:

+389 2 3163 865

директор:

Ружица Биџовска

е-адреса:

judgoc13noemvri@gmail.com

веб-страница:
работно време:

понеделник-петок: 6:30-18.00ч.   

  • Објектот „Парк“ е сместен во непосредна близина на Градскиот парк на ул. „Васко Карајанов“ бр.3
  • Објектот „Јасмин“ е лоциран во непосредна близина на Полициската станица Центар (Беко) на ул. „Мито Хаџивасилев-Јасмин“ бр.32
  • Објектот „Кукушка“ е лоциран во непосредна близина на Градскиот парк на ул. „Кукушка“ бр.2

Детска градинка на Општина Центар „Кочо Рацин“ – Скопје

koco racin
адреса:

ул. „Козара“ бр. 26А

телефон:

+389 2 3178 789

директор:

Габриела Алабашовска

е-адреса:

judgockocoracin@yahoo.com

веб-страница:
работно време:

понеделник-петок: 6:30-18.00ч.

  • Објектот „Наум Наумовски-Борче“ се наоѓа во близина на Универзална сала на ул. „Борка Талески“ бр.50
  • Објектот „Бели мугри“ е во непосредна близина на ООУ „Кочо Рацин“ на ул. „Ацо Караманов“ бр.2
  • Објектот „Панорама“ се наоѓа  на Водно на ул. „Тасино Чешмиче“ бр.9 а
Close Search Window