Јавен повик за доделување на локации за поставување подвижни објекти и апарати во Општина Центар

Јавен повик, Активности|

Врз основа на член 3 од Одлуката за поставување на подвижни... Повеќе → Јавен повик за доделување на локации за поставување подвижни објекти и апарати во Општина Центар

Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Јавен повик, Комунални дејности|

Врз основа на член 22 став 4 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата за 2024 година

Јавен повик, Култура|

Согласно Јавниот повик за финансиска поддршка на проекти... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата за 2024 година

Листа на прифатени проекти по Јавниот повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондациите за 2024 година

Јавен повик, Локален економски развој|

Согласно Одлуката за објавување на Јавниот повик за... Повеќе → Листа на прифатени проекти по Јавниот повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондациите за 2024 година

Герасимовски: Општина Центар со повик за ангажирање лични асистенти за ученици со посебни образовни потреби

Јавен повик, Образование|

„Проектот “Образование за сите“ успешно се реализира... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар со повик за ангажирање лични асистенти за ученици со посебни образовни потреби

Општина Центар распиша Јавен повик за ангажирање на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Јавен повик, Образование|

Општина Центар го распиша Јавниот повик за ангажирање на... Повеќе → Општина Центар распиша Јавен повик за ангажирање на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Јавен повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации

Јавен повик, Локален економски развој|

  Врз основа на Законот за здруженија и фондации... Повеќе → Јавен повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиска поддршка на пензионери во социјален ризик од Општина Центар-Скопје

Јавен повик|

Општина Центар-Скопје распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → ЈАВЕН ПОВИК за доделување на финансиска поддршка на пензионери во социјален ризик од Општина Центар-Скопје

Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

Јавен повик|

Општина Центар – Скопје распишува Јавен повик за... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција за жителите на Општина Центар – Скопје, за купување на дополнителна опрема, односно седишта за деца и/или кациги за велосипед, е-велосипед и е-тротинет во 2023 година

Close Search Window