Проштална средба на градоначалникот Богдановиќ со амбасадорката на Србија Дивјак Томиќ

Активности|

Денеска градоначалникот на Општина Центар оствари средба... Повеќе → Проштална средба на градоначалникот Богдановиќ со амбасадорката на Србија Дивјак Томиќ

Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 153 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Санкционирани 143 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 143 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар во јули започнува со реконструкција на улицата „Орце Николов“

Активности|

Општина Центар континуирано работи на исполнување на... Повеќе → Општина Центар во јули започнува со реконструкција на улицата „Орце Николов“

Советот на Општина Центар ја одржа 48. седница

Совет|

Градоначалникот Саша Богдановиќ и советниците на Општина... Повеќе → Советот на Општина Центар ја одржа 48. седница

Дезинфицирани се супермаркетите во општина Центар

Активности|

Општина Центар континуирано продолжува со грижата за... Повеќе → Дезинфицирани се супермаркетите во општина Центар

Дневен ред за 48. седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 48-ма седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 48. седница на Советот на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 169 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 169 непрописно паркирани возила на територијата на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Општина Центар ќе гради прва самоодржлива градинка во државата

Активности, Образование|

Општина Центар најави изградба на нова детска градинка во... Повеќе → Општина Центар ќе гради прва самоодржлива градинка во државата

Close Search Window