8 мај – Светски ден на Црвениот крст

Активности, Здравствена заштита|

По повод Светскиот ден на Црвениот крст и Црвената... Повеќе → 8 мај – Светски ден на Црвениот крст

Одбележан Светски ден на лицата со Даунов синдром

Активности, Здравствена заштита|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и... Повеќе → Одбележан Светски ден на лицата со Даунов синдром

Доделено признание од Црвен крст за учество во крводарителски акции и успешна реализација на заеднички проекти со Општина Центар

Активности, Здравствена заштита|

По повод одбележување на 79-годишниот јубилеј од Ден на... Повеќе → Доделено признание од Црвен крст за учество во крводарителски акции и успешна реализација на заеднички проекти со Општина Центар

Бeсплатни стоматолошки услуги за сите деца до 18 години и социјално загрозените семејства

Активности, Здравствена заштита|

Општина Центар е првенец во обезбедување бесплатни услуги... Повеќе → Бeсплатни стоматолошки услуги за сите деца до 18 години и социјално загрозените семејства

Унапредување на оралното здравје кај децата од предучилишна и училишна возраст, граѓаните од социјално загрозени семејства и корисниците на пензија во Општина Центар

Здравствена заштита|

УНАПРЕДУВАЊЕ НА ОРАЛНОТО ЗДРАВЈЕ КАЈ ДЕЦАТА ОД... Повеќе → Унапредување на оралното здравје кај децата од предучилишна и училишна возраст, граѓаните од социјално загрозени семејства и корисниците на пензија во Општина Центар

Градоначалникот Герасимовски донираше крв по повод Денот на крводарителството – 17 март

Активности, Здравствена заштита|

По повод 17 март, Ден на формирање на Црвениот Крст и Ден на... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски донираше крв по повод Денот на крводарителството – 17 март

Крводарителска акција: Хероите спасуват животи, биди еден од нив!

Активности, Здравствена заштита|

По повод Ден на крводарителството – 17 март, Општина... Повеќе → Крводарителска акција: Хероите спасуват животи, биди еден од нив!

Крводарителска акција по повод Светски ден на извидниците

Активности, Здравствена заштита|

По повод Свесткиот ден на извидниците – 22 февруари,... Повеќе → Крводарителска акција по повод Светски ден на извидниците

Герасимовски: Бесплатен транспорт до здравствените установи за полнолетните лица со попреченост

Здравствена заштита|

Бесплатен превоз до здравствените установи за сите... Повеќе → Герасимовски: Бесплатен транспорт до здравствените установи за полнолетните лица со попреченост

Close Search Window