Герасимовски: Граѓаните да не си ги трошат парите на диви инвестиции кои во иднина ќе бидат отстранети на нивна сметка

Инспекција|

Инспекциските служи на Општина Центар денеска отстранија... Повеќе → Герасимовски: Граѓаните да не си ги трошат парите на диви инвестиции кои во иднина ќе бидат отстранети на нивна сметка

Герасимовски: Прифатена Иницијативата за конфискација на дивоградби, ова е голема победа на општината

Инспекција, Прес, Урбанизам|

Општина Центар извојува победа. Една година по... Повеќе → Герасимовски: Прифатена Иницијативата за конфискација на дивоградби, ова е голема победа на општината

Инспекциските служби на Центар со рекордни резултати на терен

Инспекција|

Инспекциските служби на Општина Центар деновиве... Повеќе → Инспекциските служби на Центар со рекордни резултати на терен

Општина Центар со засилен надзор и казни против загадувачите

Инспекција|

Инспекциските служби на Центар спроведуваат засилени... Повеќе → Општина Центар со засилен надзор и казни против загадувачите

Општина Центар започна со отстранување на нелегално поставени објекти и тераси

Инспекција|

Општина Центар започна со отстранување на нелегално... Повеќе → Општина Центар започна со отстранување на нелегално поставени објекти и тераси

Close Search Window