Герасимовски: Сајбер булингот е „злото“ на новото време, клучно е домашното воспитување

Образование|

Сајбер булингот е „злото“ на новото време кое бара... Повеќе → Герасимовски: Сајбер булингот е „злото“ на новото време, клучно е домашното воспитување

Засадени нови 80 садници на улица „Партизанска“ во Центар

Животна средина|

Продолжуваме со зазеленувањето во Општина Центар.... Повеќе → Засадени нови 80 садници на улица „Партизанска“ во Центар

Резултати од натпреварите во кошарка во Лига Центар 2023/2024 година

Спорт и млади|

ТАБЕЛА – КОШАРКА 12.00 ч. ООУ „Димитар Миладинов“ – ООУ... Повеќе → Резултати од натпреварите во кошарка во Лига Центар 2023/2024 година

Герасимовски: Комерцијална банка донираше имот на Општина Центар за изградба на јавна зелена површина

Комунални дејности, Проекти|

По барање на Општина Центар, Комерцијална банка донираше... Повеќе → Герасимовски: Комерцијална банка донираше имот на Општина Центар за изградба на јавна зелена површина

Нов кош, голчиња и детски реквизити на детското игралиште во населба Пролет

Образование|

Детски џагор, смеа и навивачки извици ќе ечат меѓу зградите... Повеќе → Нов кош, голчиња и детски реквизити на детското игралиште во населба Пролет

40 години традиционални маџирмаалски средби

Активности, Култура|

Маџир Маало, едно од најстарите скопски маала, речиси... Повеќе → 40 години традиционални маџирмаалски средби

Архитектонска изложба на студентски проекти во Центар Јадро

Активности, Урбанизам|

Во КСП Центар – Јадро денес се отвори архитектонска... Повеќе → Архитектонска изложба на студентски проекти во Центар Јадро

Одбележан Меѓународниот ден на мајчиниот јазик – 21 февруари

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, го... Повеќе → Одбележан Меѓународниот ден на мајчиниот јазик – 21 февруари

Пофалница за младите балерини од „Булфрогс балет“ за освоеното прво место во Виена

Активности, Култура|

На реноминарниот натпревар што се одржа во Виена,... Повеќе → Пофалница за младите балерини од „Булфрогс балет“ за освоеното прво место во Виена

Одбележан патрониот празник на градинката Раде Јовчевски Корчагин

Образование|

Нашите најмали заслужуваат најдобри услови за безгрижно... Повеќе → Одбележан патрониот празник на градинката Раде Јовчевски Корчагин

Close Search Window