Санкционирани 135 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 135 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Центар ќе го реконструира „Матично“, а ќе го користат младински здруженија и невладини организации

Активности|

Некогашното „Матично“, кое се наоѓа во задниот дел од... Повеќе → Центар ќе го реконструира „Матично“, а ќе го користат младински здруженија и невладини организации

Одобрението за градба на „Шпански скали ништовно, одбиена жалбата на инвеститорот Амадеус Девелопмент ДООЕЛ

Активности|

Второстепениот орган при Министерството за транспорт и... Повеќе → Одобрението за градба на „Шпански скали ништовно, одбиена жалбата на инвеститорот Амадеус Девелопмент ДООЕЛ

Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Uncategorized|

Општина Центар објавува ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани... Повеќе → Јавен повик за вклучување во Програмата Општинско-корисна работа

Прекршочна казна од 500 евра поради надминување на дозволеното ниво за бучава на „Бруклински“

Активности|

Општина Центар, во континуитет ја продолжува грижата за... Повеќе → Прекршочна казна од 500 евра поради надминување на дозволеното ниво за бучава на „Бруклински“

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност за 2020 година

Култура|

Апликант Проект Доделени средства Здружение за хумано –... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансирање на проекти од областа на сценската уметност за 2020 година

Глоба од 6000 евра поради гласна музика и бучава за кафе-барот „Интермецо“

Активности|

Општина Центар, континуирано ја продолжува грижата за... Повеќе → Глоба од 6000 евра поради гласна музика и бучава за кафе-барот „Интермецо“

Започна реконструкцијата на улицата „Есенинова“

Активности|

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов,... Повеќе → Започна реконструкцијата на улицата „Есенинова“

Во Центар поставени три нови сервисни велосипедски станици

Активности|

Општина Центар постави три нови сервисни станици за... Повеќе → Во Центар поставени три нови сервисни велосипедски станици

Изминатата седмица санкционирани 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window