Герасимовски: Започнува реконструкција на улицата „Козара“ во Капиштец

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Започнува реконструкција на улицата „Козара“ во Капиштец

Изминатата седмица санкционирани 216 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 216 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: МВР изврши увид во катната гаража кај ТЦ „Буњаковец“ – оштетени се вкупно 18 возила и приведено 1 лице

Активности|

По немилиот настан кој утринава се случи во монтажната... Повеќе → Герасимовски: МВР изврши увид во катната гаража кај ТЦ „Буњаковец“ – оштетени се вкупно 18 возила и приведено 1 лице

Од денес започнуваат јавните анкети за ДУП-овите Градска четврт ЦС 14 и Градска четврт ЦС 01 на Кале

Активности|

Општина Центар ги информира жителите дека од денес (среда;... Повеќе → Од денес започнуваат јавните анкети за ДУП-овите Градска четврт ЦС 14 и Градска четврт ЦС 01 на Кале

Санација на ударни дупки низ цела Општина Центар

Активности|

Општина Центар започнува со санација на оштетени улици... Повеќе → Санација на ударни дупки низ цела Општина Центар

Санкционирано 211 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирано 211 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Јавен повик за изработката на Социјален план за периодот 2022-2025 година за Општина Центар

Активности, Проекти|

ОПШТИНА ЦЕНТАР-СКОПЈЕ   Ј А В Е Н П О В И K за детално... Повеќе → Јавен повик за изработката на Социјален план за периодот 2022-2025 година за Општина Центар

Општина Центар со иницијатива за измена на Законот за градежно земјиште: Наместо со 30% сопственост, со 70% да може да се дооформува земјиште

Активности, Совет|

На вчерашната 12-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар со иницијатива за измена на Законот за градежно земјиште: Наместо со 30% сопственост, со 70% да може да се дооформува земјиште

Презентирани резултатите од истражувањето на Младите можат со Општина Центар за младите во општината

Активности, Спорт и млади|

Деновиве, се одржа  прес-конференција во просториите на... Повеќе → Презентирани резултатите од истражувањето на Младите можат со Општина Центар за младите во општината

Дневен ред за 12-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 12-та седница на Совет, закажана за 14.7.2022... Повеќе → Дневен ред за 12-та седница на Совет

Close Search Window