Герасимовски: 50 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Активности|

Општина Центар продолжува со исплата на еднократна парична... Повеќе → Герасимовски: 50 семејства добиваат по 7 000 денари парична помош за новороденчиња

Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски и... Повеќе → Герасимовски: Досега се пријавени 67 корисници на проектот „Центар се грижи за возрасните“, има простор за уште 23

Герасимовски: Фудбалското игралиште во ООУ „Киро Глигоров“ нема да се дава под закуп

Активности, Образование|

Фудбалското игралиште во училишниот двор на ООУ „Киро... Повеќе → Герасимовски: Фудбалското игралиште во ООУ „Киро Глигоров“ нема да се дава под закуп

Минатата недела санкционирани се 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 131 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Резултати од финални натпревари во одбојка – девојки Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 25. 05. 2022 година 12.00 часот – ООУ... Повеќе → Резултати од финални натпревари во одбојка – девојки Лига Центар 2021/2022

Герасимовски: Позорникарите ќе се грижат за безбедноста на граѓаните во секое маало во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски со... Повеќе → Герасимовски: Позорникарите ќе се грижат за безбедноста на граѓаните во секое маало во Центар

Резултати од полуфинални натпревари во одбојка – девојчиња – Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

Резултати од ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ – 25. 05. 2022 година 12.00... Повеќе → Резултати од полуфинални натпревари во одбојка – девојчиња – Лига Центар 2021/2022

Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Резултати и табела во мал фудбал – Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

СЕДМО КОЛО / Четврток – 12 Мај 2022 год. бр. Училишни екипи... Повеќе → Резултати и табела во мал фудбал – Лига Центар 2021/2022

Герасимовски: Проектот „Нега на стари лица во домашни улови“ е најзначајниот проект за пензионерите

Активности, Прес|

Проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ е... Повеќе → Герасимовски: Проектот „Нега на стари лица во домашни улови“ е најзначајниот проект за пензионерите

Close Search Window