Герасимовски: 100 прочистувачи за воздух за сите занимални во сите градинки во Центар

Активности|

Во период кога загаденоста на воздухот се мери и над 100... Повеќе → Герасимовски: 100 прочистувачи за воздух за сите занимални во сите градинки во Центар

Бесплатен паркинг во Центар за новогодишните и божиќните празници

Uncategorized|

Паркирањето во Општина Центар за време на новогодишните и... Повеќе → Бесплатен паркинг во Центар за новогодишните и божиќните празници

Герасимовски: 6,5 тони смет се исчистени од дворот на Градежниот факултет

Активности|

Во текот на вчерашниот и денешниот ден службите за... Повеќе → Герасимовски: 6,5 тони смет се исчистени од дворот на Градежниот факултет

Дневен ред за 4-та седница на Совет

Проекти|

Дневен ред за четврта седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 4-та седница на Совет

Градежна инспекција на Општина Центар изврши увид на улицата „Питу Гули“ на Водно

Активности|

По реакциите на жителите од улицата „Питу Гули“ и... Повеќе → Градежна инспекција на Општина Центар изврши увид на улицата „Питу Гули“ на Водно

И во 2022-ра година Општина Центар продолжува со доделување по 7000 денари за новороденчиња

Uncategorized|

Општина Центар и во наредната година ќе исплаќа парична... Повеќе → И во 2022-ра година Општина Центар продолжува со доделување по 7000 денари за новороденчиња

Општина Центар започна со поставување на водоводна мрежа на улицата „Отон Жупанчиќ“ во Дебар Маало

Активности|

Утринава започнаа подготвителните градежни работи за... Повеќе → Општина Центар започна со поставување на водоводна мрежа на улицата „Отон Жупанчиќ“ во Дебар Маало

Герасимовски: Ново осветлување, поголема хигиена и сообраќајни столпчиња кај полициската станица Пролет

Активности|

Горан Герасимовски, градоначалникот на Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Ново осветлување, поголема хигиена и сообраќајни столпчиња кај полициската станица Пролет

Општина Центар постави заштитни столпчиња на улицата „Костурски Херои“, кај „Силбо“

Активности|

Со цел зголемување на безбедноста на граѓаните и... Повеќе → Општина Центар постави заштитни столпчиња на улицата „Костурски Херои“, кај „Силбо“

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Close Search Window