20 нови јавори и друго зеленило во дворот на новата детска градинка во населба Пролет

Активности|

Општина Центар многу наскоро ќе започне со изградба на... Повеќе → 20 нови јавори и друго зеленило во дворот на новата детска градинка во населба Пролет

Во текот на една недела санкционирани 238 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 238 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Од денес, паркиралиштата на ул. Орце Николов во Дебар Маало стануваат резидентни паркиралишта

Uncategorized|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на... Повеќе → Од денес, паркиралиштата на ул. Орце Николов во Дебар Маало стануваат резидентни паркиралишта

Герасимовски: Лични асистенти и во летниот распуст ќе посетуваат ученици со попреченост во развојот три пати во неделата

Активности|

Општина Центар за првпат и за време на летниот распуст... Повеќе → Герасимовски: Лични асистенти и во летниот распуст ќе посетуваат ученици со попреченост во развојот три пати во неделата

Герасимовски: Ќе реконструираме вкупно 14 улици уште во првата година

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во... Повеќе → Герасимовски: Ќе реконструираме вкупно 14 улици уште во првата година

Герасимовски: Овој месец започнуваме со изградба на детската градинка во Пролет

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во... Повеќе → Герасимовски: Овој месец започнуваме со изградба на детската градинка во Пролет

Герасимовски: Инклузијата на децата роми во градинките ја зголемува нивната социјализација и интеграцијата во општеството

Активности|

Образованието во раното детство ја има клучната улога во... Повеќе → Герасимовски: Инклузијата на децата роми во градинките ја зголемува нивната социјализација и интеграцијата во општеството

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Убав распуст и весели летни денови им порача Герасимовски на учениците од Центар

Активности, Образование|

„Образованието е најсилната алатка преку која може да го... Повеќе → Убав распуст и весели летни денови им порача Герасимовски на учениците од Центар

Герасимовски: Ги стопираме градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 на Водно

Активности, Прес|

Општина Центар стопира градежни дејствија на вкупно 8... Повеќе → Герасимовски: Ги стопираме градежните дејствија на сите 8 парцели од ДУП-Ј07 на Водно

Close Search Window