Герасимoвски: Славејќи го францускиот јазик ја зголемуваме културната различност и вредностите кои обединуваат

Активности|

По повод одбележување на месецот на Франкофонијата,... Повеќе → Герасимoвски: Славејќи го францускиот јазик ја зголемуваме културната различност и вредностите кои обединуваат

Герасимовски: Интермецо и Мош наместо како барови, работат како дискотеки

Прес|

„Наместо како барови кафулињата „Интермецо“ и „Мош“... Повеќе → Герасимовски: Интермецо и Мош наместо како барови, работат како дискотеки

Герасимовски: Секогаш сум донирал и ќе донирам од платата за поддршка на граѓаните кои имаат потреба

Прес|

„Секогаш сум донирал и ќе донирам за потребите на... Повеќе → Герасимовски: Секогаш сум донирал и ќе донирам од платата за поддршка на граѓаните кои имаат потреба

Герасимовски: Подготвена е иницијативата за конфискација на дивоградбите

Прес|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски во... Повеќе → Герасимовски: Подготвена е иницијативата за конфискација на дивоградбите

Герасимовски: Донација на фотоволтаична централа за градинката „Пепелашка“

Активности, Совет|

Општина Центар ја добива првата фотоволтаична централа... Повеќе → Герасимовски: Донација на фотоволтаична централа за градинката „Пепелашка“

Герасимовски: Ги исполнивме сите проекти кои ги побараа пензионерите

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски во... Повеќе → Герасимовски: Ги исполнивме сите проекти кои ги побараа пензионерите

Герасимовски: Реконструкција на фасадата на уште еден станбен објект во Центар

Активности|

Општина Центар започна со реконструкција на фасадата на... Повеќе → Герасимовски: Реконструкција на фасадата на уште еден станбен објект во Центар

Дневен ред за 22-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 22-ра седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 22-ра седница на Совет на Општина Центар

Забрана за работа од 10 дена добија локалите „Интермецо“ и „Мош“

Активности|

По зголемениот број пријави од граѓани за гласна музика од... Повеќе → Забрана за работа од 10 дена добија локалите „Интермецо“ и „Мош“

Резултати и табела – ракомет – Лига Центар 2022/2023

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД НАТПРЕВАРИТЕ ВО РАКОМЕТ ПО ОДИГРАНИ 7 КОЛА –... Повеќе → Резултати и табела – ракомет – Лига Центар 2022/2023

Close Search Window