Општина Центар подготвена ќе го дочека почетокот на новата учебна година

Активности, Образование, Спот и млади|

Осумте основните училишта на територија на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар подготвена ќе го дочека почетокот на новата учебна година

Градоначалникот Богдановиќ го најави започнувањето на проектот за доградба на училиштен објект во ООУ „Коле Неделковски“

Активности, Образование, Спот и млади|

На денешната прес-конференција градоначалникот Саша... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го најави започнувањето на проектот за доградба на училиштен објект во ООУ „Коле Неделковски“

Во наредниот период предвидена реконструкција на 9 детски игралишта во Центар

Активности, Спот и млади|

Во рамки на летните активности за подобрување на урбаната... Повеќе → Во наредниот период предвидена реконструкција на 9 детски игралишта во Центар

Делегација на Општина Центар, предводена од градоначалникот Богдановиќ, во посета на Стар Град во Белград

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

Делегација на Општина Центар, предводена од... Повеќе → Делегација на Општина Центар, предводена од градоначалникот Богдановиќ, во посета на Стар Град во Белград

Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска ја најавија изградбата на првата детска градинка во населбата Пролет

Активности, Образование, Проекти, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска ја најавија изградбата на првата детска градинка во населбата Пролет

Во Младинскиот центар „Матично“ одржана јавна расправа за зголемување на младинското учество во процесите на донесување одлуки на локално ниво

Активности, Проекти, Спот и млади|

Во рамките на Младинскиот центар – Матично се одржа... Повеќе → Во Младинскиот центар „Матично“ одржана јавна расправа за зголемување на младинското учество во процесите на донесување одлуки на локално ниво

Општина Центар ја назначи Јулија Геровска за службеник за млади, младинско учество и младински политики

Активности, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, ја... Повеќе → Општина Центар ја назначи Јулија Геровска за службеник за млади, младинско учество и младински политики

Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Културата, спортот и образованието – клучни области за обновување на соработката помеѓу Општина Центар и Стари Град во Белград

Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

По повод 23 април – Светскиот ден на книгата и авторските... Повеќе → Општина Центар го одбележа Светскиот ден на книгата

Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Активности, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Дебар Маало доби детско и спортско игралиште

Close Search Window