Герасимовски: Цела вечер службите се на терен, со чистењето продолжуваме и денес

Активности|

Службите на Општина Центар изминатото деноноќие се на... Повеќе → Герасимовски: Цела вечер службите се на терен, со чистењето продолжуваме и денес

Герасимовски: Општинските служби се на терен и ги санираат штетите

Uncategorized|

Веднаш по невремето, градоначалникот на Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Општинските служби се на терен и ги санираат штетите

Герасимовски: Нема да толерираме узурпација на јавен простор во Општина Центар

Активности, Прес|

Новите ДУП-ови на Кале, потребите од нови паркинг места како... Повеќе → Герасимовски: Нема да толерираме узурпација на јавен простор во Општина Центар

Герасимовски: Мојата борба е што подобро да го урбанизираме просторот кај поранешна „Треска“

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, во... Повеќе → Герасимовски: Мојата борба е што подобро да го урбанизираме просторот кај поранешна „Треска“

Дневен ред за 13. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 13-та седница на Совет, закажана за вторник,... Повеќе → Дневен ред за 13. седница на Совет

Презентирани двата предлог ДУП-а за просторот околу Кале – помала катност на објектите и зачувано зеленило на површина од 30.000 м2

Активности|

Во Музејот на современа уметност завршија јавните... Повеќе → Презентирани двата предлог ДУП-а за просторот околу Кале – помала катност на објектите и зачувано зеленило на површина од 30.000 м2

Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Објектите и азбестот во „Треска“ ги чистат сопствениците, опасниот отпад ќе заврши на Дрисла

Активности, Прес|

Започнува расчистувањето на просторот на поранешната... Повеќе → Герасимовски: Објектите и азбестот во „Треска“ ги чистат сопствениците, опасниот отпад ќе заврши на Дрисла

Санкционирано 211 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирано 211 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Герасимовски: Граѓаните да пријавуваат штети од невремето на бројот 112

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Граѓаните да пријавуваат штети од невремето на бројот 112

Close Search Window