Дневен ред за 70-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 70-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 70-та седница на Совет

Во текот на една недела санкционирани 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Известување за Попис 2021

Uncategorized|

Почитувани сограѓани, Во врска со спроведувањето на... Повеќе → Известување за Попис 2021

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за изградба на првата детска градинка во населбата Пролет

Активности, Проекти|

Согласно развојната програма на Општина Центар и новиот... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за изградба на првата детска градинка во населбата Пролет

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта

Култура, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта

Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Образование, Спорт и млади|

Врз основа на член 50, став 1 од Законот за локална самоуправа... Повеќе → Оглас за доделување на спортски стипендии на талентирани спортисти од општинските основни училишта

Оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од областа на науките од основните општински училишта

Образование|

     Врз основа на член 50 став 1 од Законот за... Повеќе → Оглас за доделување на стипендии на талентирани ученици од областа на науките од основните општински училишта

Изминатата седмица санкционирани 171 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 171 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Се одржа 69-тата седница на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Координаторот на советничката група на СДСМ и коалицијата,... Повеќе → Се одржа 69-тата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 69-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 69-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 69-та седница на Совет

Close Search Window